Over Ons

Over Ons

Onze Missie

De missie van Picobello Vloeren is het aanbieden van een breed assortiment vloeren en decoratieve producten. Zowel fysiek als online streven wij ernaar om de consument een zo eerlijk mogelijk advies te geven en met het eindresultaat de klant jarenlang blij te maken. Opererend vanuit één locatie en toch landelijke dekking bieden door samen te werken met collega’s in de buitendienst.

Onze Visie

Mooi wonen heeft, vertellen interieuradviseurs en eigenaars bij Picobello Vloeren in Hengelo, “te maken met beleving.” Het is belangrijk om je klanten te kunnen beschrijven hoe de vloer in hun huis eruit komt te zien. Je moet mensen inspireren en ze bewust maken van hun mogelijkheden. We hebben het nu over inspiratie.

picobellovloeren.nl

We hebben vastgesteld dat er echt behoefte is aan duurzame vloeren. Picobello biedt eindeloze mogelijkheden van kleuren en montagepatronen. Wij bieden een ongeëvenaarde selectie stijlvolle vloeren van de hoogste kwaliteit voor commerciële en residentiele omgevingen, ondersteund door een levenslange garantie.

Picobello vloeren

Contact

We ontmoeten je graag en we willen weten wat je nodig hebt! Kom langs in onze showroom en bekijk onze producten met eigen ogen. Wij geven u graag deskundig advies onder het genot van een kop koffie.

Telefoon:

+31 6 10 54 33 29

Adres:

Willem van Otterloostraat 61, 7558 BZ, Hengelo

Vastelijn:

085 - 016 38 81

Mail:

Info@picobellovloeren.nl